úterý 21. ledna 2014

BB krém - Catrice cosmetics

Přeji všem krásný úterní podvečer. Abych vás věčně nenudila recenzema na oblečení z e-bay rozhodla jsem se udělat malou recenzi tentokrát na BB krém.
O BB krémech jsem už slyšela leccos. 
Jedna ho nemůže vynachválit, druhá nic horšího nikdy neměla a dává raději přednost make-upu. Momentálně nemluvím přímo o BB krémech od Catrice, ale všeobecně.
Vzhledem k tomu, že já ještě do minulého týdne žádný nikdy nevyzkoušela, nemohla jsem posoudit kde je pravda. No, pravdou také je, že jsem momentálně dost zásobovaná make-upem od Dermacolu, který mi vyhovuje, takže jsem ani neměla potřebu po BB krémech pátrat.
Až do minulého týdne kdy jsem navštívila drogérii ROSSMANN, kde jsem objevila akci na BB krém od Catrice cosmetics odstín WARM beige, takže úplně ten nejtmavší. 
Ale že patřím mezi ty, které mají svou pleť snědou, jsem si řekla, že ho prostě vezmu a zkusím.


Od přírody mám smíšenou pleť do mastna, takže starat se o ní, a ještě ji lépe namalovat, aby mi ta paráda na obličeji, která ze mě dělá člověka alespoň pár hodin vydržela je vážně peklo, a pravdou je, že jsem ještě žádný make-up, který by mi vydržel delší dobu aniž bych se začala po hodince či dvou lesknout, nenašla.
No a teď zpátky k zmíněnému BB krému. :)


Shrnutí v kostce:

Značka: CATRICE cosmetics
Druh: BB krém ALLROUND FOUNDATION multi benefit 6v1
Odstín: 040 warm beige
Cena: 155Kč  po slevě 55Kč


Lahvička má skvělý aplikátor, díky němuž lze snadno vymáčknout a tak použít pouze množství,
které opravdu potřebujeme. 



Co vlastně BB krém ALLAROUND FOUNDATION multi benefit 6 v 1 slibuje?

  1. rovnováha - hydratuje pokožku a redukuje lesk
  2. korekce - minimalizuje viditelné póry
  3. ochrana - obsahuje UV filtry
  4. prozáření - prozáří a zjemní pokožku
  5. krytí - zakryje nedokonalosti pleti
  6. hydratace - mandlový olej hýčká suchou a citlivou pleť

A jaké účinky to mělo na mě?

S prvním bodem musím 100% souhlasit. Byla jsem mile překvapená. Jsem zvyklá si svou lesknoucí pleť několikrát denně přepudrovat., jelikož je to potřeba. U tohohle BB krému jsem si ji přepudrovala pouze ráno, pak v poledne, a do večera jsem se nezaleskla a přepudrovat jsem se nemusela ani jednou.
Pleť je opravdu prozářená a zdá se že i dobře hydratovaná, jelikož se mi občas dělají na čele šupinky, které nevypadají vůbec dobře, tentokrát ani ťuk.
Krytí tohoto BB krému je ucházející. Opravdu zakryje nedokonalosti pleti (barevné nerovnosti apod.) pokud ale trpíte na akné, tak bohužel, v tomto případě se ta kryvost někam schovává, proto když se mi někde objeví nějaký "nezvaný host" je potřeba ho ještě přetřít korektorem.


Tento BB krém mě hodně překvapil, jsem s ním naprosto spokojená, hlavně proto, že je to první 
"Make-up" který v mém případě skutečně redukuje lesk, a proto u mě vyhrává první cenu, rozhodně mu díky tomuto odpouštím nedostatečnou krycí schopnost! :) 

Proto uděluji 4 hvězdičky z pěti.




3 komentáře:

  1. Vypadá teda hodně lákavě, hlavně podle toho co slibuje :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, je dobrý. Sice nemam porovnání s jinými BB, ale asi je ani hledat nebudu. :)

      Vymazat

Děkuji Vám ! ♥