pátek 31. ledna 2014

Lednová nákupní horečka 2014

Přeji všem krásný pátek. 
Jak jsem slíbila, přináším Vám první článek nově založené rubriky "Nákupní horečka"

Dost z vás už bralo obchody útokem a ulovily bezvadné kousky ještě za bezvadnější ceny. Já se přiznám, že mé nákupy byly spíše nárazové a nevinné. :)
Určitě bych se celému dnu bezstarostného "šopování" nevyhýbala, ba naopak. Potíž je ale v tom, že mi chybí nakupovací kamarádka, takže mi nezbývá nic jiného, než si sem tam něco koupit, když přítele ukecám, aby šel se mnou. :D Protože co opravdu nesnášim je, když nakupuji sama. Vlastně bych sama ani nešla...
No, ale jak vlastně ty moje "nárazovky" dopadly?
To posuďte dámy samy...



Jednou z věcí, kterou jsem si v "Novém roce" koupila je tento nádherný prstýnek. :) Zkrátka jsem ho musela mít k nové modré kabelce (níže)




Dalším kouskem je stříbrný prstýnek z TOP TIME, o opravdu obrovské výprodeji jsem se dozvěděla přes facebook, tak jsem tam hned za doprovodu přítele zavítala. Byl to boj, vše mi bylo obrovské. Tudíž jsme navšítívili i třetí a zároveň poslední pobočku v Liberci. Přestože spíš nosím bižu, musela jsem si ho koupit, přece ho tam za tyhle penízky nenechám! A šperků není nikdy dost! ;)



 Dalším mým kouskem jsou plavky objednávané z E-bay. :) 
Recenze na tyto plavky: ZDE




Chtěla jsem oživit své outfity o nějakou jinou barvu než je černá.  Čím jiným než kabelkou?Rozhodla jsem se pro tuhle krásnou kabelku v královsky modré barvě. :) Je objednaná z anglického velkoskladu. Jsem s ní naprosto spokojená. Mám z těchto stránek kabelek už 6 a rozhodně plánuji do budoucna koupi dalších. (v případě zájmu některé z vás, dělávám i hromadné objednávky, stačí mi napsat do zpráv)





Dalším novým kouskem v mém šatníku je tenhle skvělý top z NY. Přestože už neměli velikost XS, ale nejmenší M, jsem se rozhodla že si ho musim prostě vzít, protože na léto bude ideální! :)
Cena: 349Kč 129Kč Musela bych být blázen, kdybych ho tam nechala! 






Další novou položkou mého šatníku se staly tyto nádherné šatičky! :)
Recenze na tyto šaty: ZDE




Kalhoty jsem už opravdu potřebovala. Narazila jsem na tyto jeggins v Terranové.
Cena - 599Kč - v podstatě jsem na tom ušetřila! ;)



V poslední době dost ujíždím na "průhledných" košilích bez rukávů,  to proto, že se skvěle nosí a ještě úžasněji vypadají. Proto jsem v tom krámě nemohla tuhle krásku prostě nechat... Zvláště za ty peníze.
Cena: 399Kč   129Kč






Už delší dobu jsem plánovala koupi čistě bílé košile. Proto když jsem viděla v Reserved tuto ve slevě, tak bylo vymalováno. :) 
Cena: 399Kč  169Kč




Další koupí v tomto měsíci se stala kosmetika. Jak dekorativní tak pečující. No každopádně to byly rozumné nákupy v různých kombinujících akcích apod... no nakonec se to stejně vyšplhalo na tuhle částku. 




Další položkou mého "košíku" je tahle nádherná sukně. Uchvátila mě na první pohled. :)





Tyhle botičky byly asi nejlepším kupem tohohle měsíce. :) Nejenže jsou nádherné, ale byly taky sakra levné! Z původních 899Kč byly zlevněné na pouhých 249Kč. A to se přece vyplatí! 



Tak to nějak shrňme... Ano, možná jsem toho nakoupila více než jsem chtěla, ale když to probereme ze všech stran, dost věcí jsem koupila za zlomek ceny, takže jsem ještě dost UŠETŘILA! No, ne?
Se svým lednovým nákupem jsem naprosto spokojená. Až na celkovou utracenou částku, která činí 2928Kč. Je mi jasné, že se příští měsíc budu muset krotit, i když už teď mam seznam věcí, které nutně potřebuji!!! :D


Snad se vám, mé milé čtenářky článek i mé nové úlovky líbily. :)


12 komentářů:

  1. Ano... i já utratím nejvíc v drogérii! :D hezké :)

    OdpovědětVymazat
  2. Wow, tak to je tedy nových věcí :D. Škoda, že si nikdy nic takového nebudu moct dovolit koupit :/ :D.
    Ty prstýnky mě opravdu uchvátily :3. Ale i sukně a halenka je nádherná! Super výběr :)).

    P.S. Děkuji za komentáře a návštěvu mého blogu :). I nadále budu Tvůj blog sledovat :).

    http://hairstylesforeverybody.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Z toho si nic nedělej, já tenhle měsíc musím šetřit. :) A kdyby to nebylo v tak velkých slevách, tak bych si nic z toho ani koupit nemohla. :D Ale je fakt, že i ty největší slevy se nakonec nasčítají. :) Děkuji za moc milý komentář. :)

      Vymazat
  3. Ta kabelka a plavky jsou bezkonkurenční!:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Krááásné nákupy :-) Ta kabelka je naprosto boží, ty šaty taky (jen kdyby měly větší výstřih, ach..:( ) a miluju i tu sukni! teda můj zadek by v ní vypadal moc monstrózně, ale na štíhlé holčině musí vypadat nááádherně :)
    Jo a prosím zruš si to ověřování slovem, je to otravný :D (nastavení - příspěvky a komentáře - zobrazit ověření pomocí slova) :)
    Hedwica♥

    OdpovědětVymazat
  5. Ta modrá kabelka je boží!!!!!!! A ty boty musím mít! :D

    OdpovědětVymazat
  6. Wow, ta kabelka je nej, hned bych ji brala taky :3 jinak i vše ostatní jsou super úlovky :)

    OdpovědětVymazat
  7. Děkuji děvčata za krásné milé komentáře! :)) Moc si jich vážím. :)

    OdpovědětVymazat
  8. Krásné věci, skvěle jsi pořídila! :) Moc se mi líbí ty plavky!♥

    OdpovědětVymazat
  9. krásne vecičky. Strašne sa mi páči bižuteria, tie šaty a sukne z NY.

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám ! ♥