úterý 21. ledna 2014

Pestrobarevné šaty

Ahojky všem,
opět Vám přináším jeden článek s recenzí. Tentokrát se bude týkat šatů. Hrozně dlouhou dobu jsem obdivovala tyto šaty a nemohla vůbec přijít na to, kde bych je mohla koupit (viděla jsem je pouze jednou na nějaké fotce jedné slečny) a pak jsem na ně narazila na e-bay! Dlouho jsem se rozhodovala jestli si je koupit nebo ne, protože měli velmi nízkou nabídku velikostí a bála jsem se aby mi vůbec byly. Dost mě překvapila jejich nízká cena. No... A pak jsem si řekla, že je za ty peníze prostě musim mít! :) 

A jak to celé dopadlo? 


O objednávce


Objednáno: 7. 1. 2014
Doručeno: 21. 1. 2014
Cena: 165Kč
Poštovné: ZDARMA!
Způsob platby: Paypall
Velikost: S
Koupit: >>ZDE<<


Šatičky mi přišly v klasickém balení.

Byly zabalené v mikrotenovém pytlíku. Nejdříve jsem se trochu zalekla jejich pestrosti.

Ale hned jak jsem je rozbalila celé, byla jsem více než nadšená! Pak už jsem se jenom modlila, aby mi byly!


Co mě překvapuje je padělání značky. Setkávám se s tím poprvé a to s H&M. No, dali si opravdu záležet, od skutečného štítku H&M skoro k nerozeznání. Navíc mě velmi překvapil i materiál. Dost holek říkalo, že jsou šaty na zadku průhledné, ty moje rozhodně nejsou. :)



Shrnutí v kostce

+  bleskové doručení
+  nádherné provedení
+  pestrost barev
+ elastický materiál

- všimla jsem si, že je ten vzor trochu posunutý, ale to nebude při nošení snad vidět
- nízký výběr velikostí
- jsou mi moc dlouhé budu si je muset nechat zkrátit (na fotce jsem si je založila, jinak je mám ke kolenům - holt dlouhá délka malé postavě nelichotí)

Proto uděluji 4 hvězdičky z pěti







16 komentářů:

  1. Ty jsou super a originální! A za hubičku :)

    OdpovědětVymazat
  2. Prosím tě, nezkracuj je tolik... Jsou hezký, ale na té fotce to vypadá, že kdyby ses sehnula, tak je ti vidět až do....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To se ti jenom zdá, ta fotka je dost blbá. :) Já je zkrátit musim, určitě ne takhle moc, to jsem si jenom tak založila. :) Jsem hrozně malá a šaty ke kolenům jsou to nejhorší co může pro malou postavu být. :) Budu je mít cca do půli stehen, akorát to nešlo moc dobře vyfotit, protože se mi tam z toho založení dělal pruh. :)

      Vymazat
  3. Jsou vážně nádherné a originální :) Závist :D :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj, jsou super, objednala sis teda to asijské S? A kolik měříš? Já mám 166 a bojím se, jestli mi to jejich S nebude malinké,

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo objednávala jsem si Sko... :( menší už neměli. Jinak měřím nějakých 155cm, a mam šaty ke kolenům. :) Bát se nemusíš, teta měří cca 175cm a měla je cca 15cm nad koleny. :)

      Vymazat
    2. Ty jo, blesková reakce, tak díky moc:)

      Vymazat
  5. Šatičky jsou krásné! Chtěla bych se tě zeptat, jakou kupuješ velikost v ČR? A délka šatů je opravdu jen 80cm?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V ČR si kupuji velikost XS, někdy i XXS, je to docela znát, tyhle šaty jsou Sko, ale neřekla bych že asijské. Podle mě odpovídá Sku našemu. :) Navíc jsou krásně elastické, takže se natáhnout. Ale zase neměly by se natáhnout moc, protože se pak ty vzory roztáhnout a vypadá to strašně. :)

      Vymazat
    2. JJ to určitě, jen mi jde právě o tu délku. Mám 174 cm a 83 cm mi přijde, že bude krátké, že to budu mít tak tak pod zadek. Takže mě překvapilo, že ty je máš až po kolena. To musíš být hodně malinkáá. :) A jelikož mám větší boky (typická hruška) tak mi někdy takové šaty vyjíždějí nahoru, takže se bojím abych je neměla krátké. Jsou opravdu krásné... :)

      Vymazat
    3. Mám jen 155cm. :D Takže si je budu muset nechat zkrátit no. :) Ale teta si je zkoušela. Má taky cca 175cm... +- pár centimerů a měla je cca 15cm nad kolena. :) Tak uvidíš.

      Vymazat
    4. Každý je jiný, někdo má delší nohy někdo tělo. :D Takže je to risk. :)

      Vymazat
  6. Tak ty jsou božíííí!!! Hned si je taky objednám! :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám ! ♥