neděle 23. února 2014

Giveaway aneb co by se Vám dámy líbilo?

Mé milé čtenářky,
sedím tu  s od rýmy odřeným nosem, bolavou hlavou a kloubama a tak si říkám, že by to do budoucna chtělo uspořádat nějakou první a pořádnou giveaway. :)
Jaro máme skoro tady a určitě každá z Vás už obnovuje svůj šatník, aby až vysvitne Sluníčko, vypadala co nejkouzelněji. :)
A mě by zajímalo by mě, jak jste na tom s přípravami Vy. :)



Protože se Sluníčkem má člověk hned lepší náladu, já jsem si řekla, že by bylo fajn Vám tu náladu zpříjemnit ještě více... A to třeba první GIVEAWAY tohohle blogu.
Někomu se líbí více pečující kosmetika, jiná si potrpí na dekorativku. Další by radši něco pěkného na sebe ať už nějaký pěkný doplněk nebo kus oblečení.... Aneb jak se říká, sto lidí, sto chutí...
A proto přicházím s otázkou, co byste v giveaway chtěly vyhrát ?
Je to jenom taková zjišťovačka a kdo ví, třeba se zrovna Vaše přání vyplní a nějaká taková giveaway tu bude co nevidět!

Doufám děvčata, že mě v tom nenecháte a nějaký tip mi přece jenom napíšete. :) Já nad tím popřemýšlím a moc ráda s tím něco udělám! :)
Přeji Vám hezký zbytek víkendu!




9 komentářů:

  1. Já myslím, že každá výhra vždy udělá obrovskou radost!:)
    Ale kdybych měla říct konkrétní věc, tak by to byl třeba nějaký doplněk (náušnice,náramek,náhrdelník) nebo něco s dekorativní kosmetiky :)

    OdpovědětVymazat
  2. Udělala bych nějaký dárkový balíček s překvapením, které by dopředu nebylo známo. :) A prostě mix... od každého kousku něco. Třeba balzámek na rty, náušničky, něco sladkého... :))

    OdpovědětVymazat
  3. Holky to zní pěkně, tohle mě už taky napadlo. :) Já právě plánuji pěknou giveaway před létem. :D Ale do té doby je ještě hrozně moc času. Moc děkuji za inspiraci. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  5. Kosmetika by byla fajn;-) a děkuji za komentář:-):-) moc mě potěšil. Na jaro si pořídím ten deštník:-P juhů :-D http://svet-zeny.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Ahojky, já si myslím to samé jako už napsaly holky, ten balíček s překvapením by byl moc fajn :) Nějakým tím lakem na nehtíky nebo přívěskem na klíče nepohrdne žádná z nás :)
    Budu se těšit :)

    OdpovědětVymazat
  7. Já jsem pro nějakou kosmetiku, která se nedá sehnat na každém druhém rohu ve městě :). Určitě vymyslíš něco skvělého, vždycky obdivuju ty tvoje nápady na dárky :D!

    OdpovědětVymazat
  8. Mne by sa páčil veľmi nejaký make up a bronzer :)
    Ale potešilo by ma všetko :)

    OdpovědětVymazat
  9. Jsem tak hrdá a šťastná, že tu mohu sdílet toto pozoruhodné svědectví, úžasné a mimořádné, prostě nemůžu uvěřit, že můj bývalý manžel je tady se mnou a prosí o všechna jeho špatná jednání a říká mi, jak prázdný se po celou dobu cítil byl pryč, opustil mě a způsobil mi tak bolest po rozvodu, ke kterému došlo před 5 měsíci. A celý tento zázrak se stal okamžitě poté, co jsem kontaktoval doktora Egwaliho o pomoc, jsem dnes nejšťastnější ženou na celém světě, řekl bych, že ho po svém boku budu mít znovu. Je to zázrak pro mě a moji rodinu a věčné potěšení a veselí. Jsem nyní tak šťastný a nevím, jak moc bych měl vyjádřit svou vděčnost a uznání Dr.Egwali. Důrazně bych ho doporučil, pokud potřebujete okamžitou pomoc, protože je zaručena.
    Zašlete mu e-mail dnes /dregwalispellhome@gmail.com nebo přes
    WhatsApp: +2348122948392

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám ! ♥