pátek 7. března 2014

AVON cosmetics - řasenka SUPER SHOCK MAX

Krásný pátek všem,
po delší době Vám přináším další recenzi na dekorativní kosmetiku. Tentokrát jde o řasenku z limitované edice z Avonu.
Co mě na ní zaujalo, byl design obalu, příznivá cena a hlavně jsem řasenku potřebovala, takže jsem si řekla, proč ji nevyzkoušet. :)

A jak jsem či nejsem s ní spokojená se dozvíte, když budete číst dále. :)


V katalogu byla řasenka chválena, prý je velmi oblíbená, tak jsem si ji objednala.
Kartáček má maličko širší a štětinky maličko kratší než bylo uvedeno na fotografiích v katalogu. Nejdříve mě to zaskočilo, protože co nesnáším, tak to jsou řasenky s MEGA kartáčky, protože si vždycky, promiňte mi ten výraz, zaprasím celé oko. :)




O řasence se píše, že neslepuje a nezatěžuje řasy.
A tak jsem ji vyzkoušela. :)
Kartáček mě překvapil, protože s ním je docela dobrá manipulace. Díkybohu! :)

PŘED A PO 






Na řasy jsem zatím aplikovala pouze jednu vrstvu řasenky, a takhle to dopadlo... :)
Věřím, že pro někoho by to bylo naprosto dostačující. 





Omlouvám se, že víčka nemám začíštěné, ale zrovna já patřím mezi lidi, co potřebují extra dlouhé řasy ke spokojenosti, takže to dělám až úplně na konec. :)


A takhle to vypadá s dvěma vrstvami této řasenky....







Shrnutí v kostce

Značka: Avon cosmetics
Druh: Super Shock Max mascara
Dostupnost: e-shop Avon nebo Avon lady
Cena: 109Kč



Řasenka je parádní, řasy dle mého názoru opravdu neslepuje. Ovšem při další vrstvě by se to stát mohlo. :) Řasy zatížené nemám, dobře se aplikuje i odličuje. Jsem s ní naprosto spokojená! :)
Proto tomuto produktu uděluji 5 hvězdiček z pěti.









12 komentářů:

  1. Vzhled řasenky je skvělý!:) S těmihle řasenkami jsem moc spokojená :)

    OdpovědětVymazat
  2. Avon se nezdá, ale řasenky umí povětšinou skvěle. Ale ty máš samo o sobě úžasný řasy! Takový dlouhý!! :)
    - Elma

    OdpovědětVymazat
  3. Mně se hrozně líbí ten obal řasenky! :) Kartáček vypadá super, budu uvažovat o koupi. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Máš sama o sobě nádherné dlouhé řasy, takže je opravdu stačí jen zvýraznit. :) Za mě řasenky od Avonu bohužel ne, jelikož mám dost citlivé oči a po nanesení mi začaly vždy slzet, červenat, svědit apod. :/ Tato řasenka nevypadá úplně zle, ale nelíbí se mi ten efekt "pavoučích nožek". Já osobně (po zkoušení drahých značek typu Lancome, Estée Lauder a dalších) nedám dopustit na skvělé řasenky Miss Sporty za velmi nízkou cenu. Nejraději mám asi oranžovou s maxi přírodním kartáčkem, ale skvělá byla i červená naopak s úplně miniaturním umělým. :) Miraculous Style

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Řasenky od Miss sporty jsem vyzkoušela snad všechny. :) Měla jsem je ráda, ale naposledy jsem narazila asi na vadné kusy nebo co. Koupila jsem si klasicky tu, kterou jsem používala pořád a byla šíleně tekutá, slepovala řasy a vůbec je nenatočila, jako dříve... i ta druhá, tak jsem od nich upustila a chtěla vyzkoušet nějakou z Avonu, protože mamka si kdysi jednu odtud koupila a byla parádní. :)
      A za pochvalu řas děkuji. :)

      Vymazat
  5. řasenky od Avonu jsem ještě nikdy nevyzkoušela:) Ale určitě do nějaké půjdu až mi dojde ta kterou teď používám:)!

    OdpovědětVymazat
  6. Mně hrozně vadí, že i když píšou, že ne, tak prostě lepí řasy (a nebylo to jedno balení, dělají to prostě všechny), z objemovek mám mnohem radši třeba Colossal Volume od Maybelline nebo Bourjois Volume Glamour. Jediný plus je, že je vážně levná.

    OdpovědětVymazat
  7. Nejlepší řasenka na světě! Jinou nepoužívám může mít různé designy a názvy MAX a podobně, ale je to jen BigSHOCK v jiném přebalu... kvůli takovému dovětku a jinému obalu bývá i o 20,- dražší a to přímo v rámci jednoho katalogu... Na kartáček jsem tak zvyklá, že mě až ty úzké a dlouhé kartáčky děsí, že si sněma vypíchnu oko =D

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
  8. Tak tu bych si koupila už jen kvůli balení :3 :DDD
    Lumiere-of-beauty.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Vypadá dobře! :) Já už nějaký ten pátek používám řasenku od Rocheru, ale od Avonu jsem zkoušela taky (jsem AL) a spokojená jsem byla :) hlavně jsem nenarazila na žádnou, která by se drolila :)

    OdpovědětVymazat
  10. Jsem tak hrdá a šťastná, že tu mohu sdílet toto pozoruhodné svědectví, úžasné a mimořádné, prostě nemůžu uvěřit, že můj bývalý manžel je tady se mnou a prosí o všechna jeho špatná jednání a říká mi, jak prázdný se po celou dobu cítil byl pryč, opustil mě a způsobil mi tak bolest po rozvodu, ke kterému došlo před 5 měsíci. A celý tento zázrak se stal okamžitě poté, co jsem kontaktoval doktora Egwaliho o pomoc, jsem dnes nejšťastnější ženou na celém světě, řekl bych, že ho po svém boku budu mít znovu. Je to zázrak pro mě a moji rodinu a věčné potěšení a veselí. Jsem nyní tak šťastný a nevím, jak moc bych měl vyjádřit svou vděčnost a uznání Dr.Egwali. Důrazně bych ho doporučil, pokud potřebujete okamžitou pomoc, protože je zaručena.
    Zašlete mu e-mail dnes /dregwalispellhome@gmail.com nebo přes
    WhatsApp: +2348122948392

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám ! ♥