čtvrtek 9. července 2015

9. července 2015

Paco Rabanne

Lady Million

- pojetí luxusu a kvality



Ahoj, krásky!
Dnešní den zase až tak letní není (alespoň u nás bouří a prší), zase na druhou stranu po těch nesnesitelných pařácích, je to vcelku příjemná změna. Proto jsem se rozhodla Vám přinést jednu recenzi na parfém, který jsem dostala od ježíška, abych zase trochu přivolala léto! :)


Dnešní recenze bude pojednávat o docela dobře známém parfému Lady Million od Paco Rabanne.
Pokud jste ho v nějaké parfumerii zahléhli, určitě Vás na první pohled zaujal zlatý flakonek ve tvaru diamantu, který hezky stojí naležato. :)
Musim se přiznat, že flakonek je to první, podle čeho se rozhodnu, jestli si k parfému vůbec přičichnu, a tak je možné, že se někdy okradu o úžasnou vůni! 


No, ale zpátky k věci. Paco Rabanne mě zaujal na první pohled, již zmíněným flakonkem, už zdálky na člověka dýchne luxus.
Poté co jsem si k parfému přičichla, jsem si, řekla že ho musím prostě mít!

Parfém má úžasnou vůni. Podle internetu je to květinovo-citrusová vůně. Já se přiznám, že citrusy z toho tedy necítím, naopak je vůně krásně jemná a elegantní. Květiny v něm jsou cítit vcelku dost, avšak přímo specifickou vůni, to úplně nemá. Je to krásná vůně, která pohladí čichové buňky. :)



Parfém je dost těžký, až po delším čase se rozvoní a teprve pak zjemní. Je to opravdu krásná a úžasná vůně, kterou bych ráda doporučila každému.
Jediné co mě na parfému zklamalo je výdrž. Přestože je to parfém, který by měl i déle vydržet, než toaletní voda, vydrží sotva pár hodin. 
Dokonce ani po pár hodinkách od nanesení, ho nikdo z okolí necítí, což je opravdu škoda, vzhledem k tomu, že není úplně nejlevnější.
Z kůže jako takové cítit po celém dni v práci není vůbec, jiná je v tom, že z oblečení cítit naštěstí je. Z šátku, který jsem na začátku jara nosila často ji cítím ještě teď. Ale přeci jen, to není úplně ono. :)


Parfémové složení

Hlava: med, pačuli
Srdce: květ pomerančovníku, jasmín, gardénie
Základ: neroli, citron, malina



Chemické složení



Tato vůně se vyrábí v těchto velikostech

30ml
50ml
80ml
100ml

Dá se koupit od 900Kč například na parfums.cz :)


Hodnocení v kostce

+ krásná vůně
+ cenová dostupnost
+ různě velká provedení
+ nádherný flakon

- výdrž

Tento parfém si zaslouží 4 hvězdičky z pěti


3 komentáře:

  1. Túto vôňu milujem♥ Len nemôžem súhlasiť s tou výdržou vône, pretože moja vestička od nej vonia už od decembra(!!!) haha, a ja som bola s výdržou vždy spokojná. :) Mne vonia aj pánska 1 million. ;)

    Simona | liveinfoxworld.blogspot.com

    ....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máš pravdu, z oblečení cítit je. :) Já ji z šátku také cítím, ale přeci jen to není ono. :)

      Vymazat
  2. hrozně moc jsem o téhle vůničce slyšela a upřímně bych ji někdy chtěla vyzkoušet, myslím, že mi vonět bude :)
    http://plesatazpevacka.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám ! ♥