středa 8. července 2015


OOTD: Denim playsuit & floral headband

8. července 2015


Dneska bych se s Vámi ráda podělila po dlouhé době o outfit. Je to outfit, který jsem na sobě měla předevčírem. Skládá se povětšinou z mých nových úlovků, o kterých si můžete přečíst zde :)
Na fotkách si můžete všimnout, že jsem opět změnila účes - jak barvu, tak střih! 
Na internetové diskuzi jsem spíš dostala sprchu, a dozvěděla se, jak je to příšerný... No, možná si to někdo myslet může, ale mně se to celkem líbí.
Tenhle look, ještě není uplně finální, takže pokud by Vás moje oranžová záplava na hlavě pohoršila, prosím vyčkejte ještě pár týdnů! Čeká mě probarvení, určitě nechci aby to takhle "zářilo" :)
Prosím, nevšímejte si ani mého obočí, ještě jsem neměla tu možnost zaběhnout do drogerie pro novou tužku na obočí, a protože je moje přírodní obočí víc než katastrofální, jelikož někde roste a někde ne, musela jsem prostě dobarvovat!
No a teď jdeme na ten outfit! :)


Overal - Primark
Sandále - H&M
Kabelka - Lindex
Čelenka - Primark







Já květovaný čelenky prostě miluju! A co vy? Nosíte je někdy nebo je to na Vás příliš extravagantní? 


6 komentářů:

  1. První, co mě na fotce zaujalo jsou tvoje vlasy. Vypadají jako živý oheň. Já bych je tak nechala. Outfit je taky krásný :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Květované čelenky se mi moc líbí a Tobě teda moc sluší! A hlavně i ten overal je krásnej

    OdpovědětVymazat
  3. wow, tak ty jsi naprosto nádherná! taková panenka :O. moc ti to sluší! a ten overal bych brala hned, ale bohužel se teď asi v blízký době nedostanu do primarku :/

    OdpovědětVymazat
  4. Jééé, to je krása <3 vypadáš jako víla :))) nechápu, co se lidem nelíbilo, ty vlasy jsou boží, klidně by mohly zůstat už takto jako finální verze <3

    OdpovědětVymazat
  5. Videoslots - YouTube – Download and play free - Videoodl.cc
    Videoslots. mp3 juice VLT is a game about winning, the only place you can play online. In the latest version, you can play on one device as well as an

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám ! ♥